Görüntü Aldatıcı Olabilir. Çok çalışmalıyız.

Görüntü Aldatıcı Olabilir. Çok çalışmalıyız.

AB Uyum Komisyonu Başkanı İzmir Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Tekelioğlu, AK Parti Karabağlar İlçe Yönetim Kurulunu Makamında ağırladı.

Müşfik, sıcak, cana yakın bir dil ve üslupla kapı kapı gezmeye bu cumartesi başlıyoruz. İnşallah, bu önem ve özen sayesinde İzmir’de yeni bir dönemin başlangıç aşamasını yaşıyoruz.

AK Parti İzmir Karabağlar İlçe Teşkilatı, yönetim kurulu üyesi 20 kişilik bir grupla, karşılıklı bilgilenme ve çeşitli temaslarda bulunmak için Başkente gezi düzenledi. Gezinin en önemli ayaklarından biri TBMM ziyareti oldu. AK Parti grup toplantısına katılarak Sayın Başbakanın konuşmasını doğrudan izledikten sonra, İzmir Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tekelioğlu’nu ziyaret ettiler. Toplantıya İzmir Milletvekilleri İlknur Denizli ve Hamza Dağ’da katıldılar. Buluşma samimi, sıcak, adeta bir aile ortamı içinde geçti.

Başkan Tekelioğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.  Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar ise teşkilat çalışmaları hakkında Milletvekillerini bilgilendirdi. Önlerinde iki seçim olduğunun idrakiyle, her bakımdan iyi hazırlandıklarını söyleyen Kadir Uçar, “Teşkilat içi çalışmalarımızla, üye ve görevli elemanlarımızı hem bilgi hem uygulama olarak hazırlıyoruz. Ama asıl, seçmenimize dönük çalışmalarımızı hiç aksatmadan sürdürüyoruz. Bu amaçla esnaf ve ev ziyaretlerimiz, kahve toplantılarımız, sivil toplum örgütleri ve kanaat önderlerine dönük çalışmalarımız devam ediyor.” 23 Şubat Cumartesi yapacakları kahvaltılı istişare toplantısı hakkında da bilgi veren İlçe Başkanı Kadir Ulaş Milletvekillerini programa davet etti. Bu toplantının parti il başkanı, bütün Milletvekilleri, üst düzey il ve ilçe idarecileri, STK başkanları ve muhtarların katılımıyla sağlanacağı ilgililere önceden duyurulmuştu.

Hafta sonu için güzel bir program hazırladıklarını, nasipse toplantıya katılacağını, asıl geniş konuşmanın orada olacağını söyleyen Tekelioğlu da seçimlere ciddi manada ve eksiksiz hazırlanmanın önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Kendi payıma ben bu çalışmalarda teşkilatımın emrindeyim. Sizin benim için uygun gördüğünüz her çalışmaya, nerede ve nasıl olursa olsun seve seve katıldım, katılırım. Hep birlikte olduk. Her zaman birlikte olmanın heyecanlı mutluluğunu yaşadım. İnsanımızla beraber olmak, onların duygu, düşünce ve önerilerini dinlemek, bu doğrultuda yaptıklarımızı onlarla paylaşmak, bilgilenmek ve bilgilendirmek bizim görevimizdir.”

Partili bir bayanın “Gittiğimiz her yerde teveccühle karşılaşıyoruz. Halkımızın desteği özellikle son zamanlarda çok artmakta. CHP’li belediyelere olan memnuniyetsizlik bize olan ilgiyi çoğaltmaktadır.” demesi üzerine Tekelioğlu, görüntüye aldanmamak gerektiğini, söylenenlerin iyi analiz edilmesini; bu yönelişlerin de iyi değerlendirilmesi gereken son derece yararlı veriler olduğunun üzerinde durdu. “İnsanımız, genel hususiyeti itibari ile çok olgundur. Karşı düşüncede olsa da başkasına karşı müsamahakâr bir tutum alır. Nezaketen en azından incitici, öteleyici sözlerden sakınır. Bu durum bize bir irtibat zemini, irtibat noktası sağlamalıdır. İşte bu zemini, bu noktayı daha yakın, daha sıcak, sarıcı ilişkilerle daha verimli hale getirmeliyiz. Sadece teşkilatçılığın değil, hayat içinde her alanda başarının önemli sırlarından biri bu ilişki biçiminde saklıdır. Sizlerin, tüm dava arkadaşlarımızın bu tür hassasiyetlere önem verdiklerini biliyorum. Müşfik, sıcak, cana yakın bir dil ve üslupla kapı kapı gezmeye bu cumartesi başlıyoruz. İnşallah, bu önem ve özen sayesinde İzmir’de yeni bir dönemin başlangıç aşamasını yaşıyoruz. Çaba ve çalışmalarınızdan dolayı şimdiden hepinizi kutluyorum.”

Join the discussion