Pişkin CHP Zihniyeti’nden Ölümüne Darp

Pişkin CHP Zihniyeti’nden Ölümüne Darp

Ak Parti İzmir mitingi muhteşemdi. Halkın kendisini yanıltmak isteyenlere cevabı sessiz bir çığlık şeklinde Gündoğdu Meydanı’nı inletti. Başbakanı sevgiyle karşılayan yüz bini aşkın topluluk onunla fiziksel olmasa da ruhen kucaklaştı.Gaziemir Yusuf ve Hasan Foto

İşte bunun korkusunu önceden hisseden CHP, Gaziemir’de Ak Parti afişleri asan iki gençlik kolları üyemize saldırdı.  Saldıranların kimliği belli. CHP Gaziemir Meclis üyesi Abdürrahim Nursoy. Otomobille gelip bir vahşete imza attılar. Bu kendini bilmez adam ve arkadaşları Yusuf Özdemir’in burnunu kırdı, Hasan Sakarya’yı vahşice tekmeledi. Hasan’ın akciğerlerindeki ağır tahribat O’nu ölümün eşiğine kadar getirdi. Yoğun tedaviyle hayati tehlikeyi atlatan Hasan’ın bir hafta hastanede gözetim altında tutulması gerekiyormuş.

Pişkin CHP’lilerden ne bir özür ne de bu konuya dair en ufak bir söz var.

Bugün Hasan ve Yusuf’u Gaziemir Hastanesi’nde ziyaret ettik. Ziyarete Gaziemir adayımız Kerem Fahri Baykalmış, İlçe Başkanımız Hüseyin Uzun, milletvekillerimiz Hamza Dağ, Ali Aşlık, Aydın Şengül ve Nesrin Ulema da katıldı. Başhekim Tayfun Bey’in açıklamalarını dinledik ve kardeşlerimize geçmiş olsun dedik.

Bu olayın iki türlü hesabı var. Birini yargı takip ediyor. Diğerini hafızalarımıza not ettik. Her platformda bu vandallığı dile getirmeye devam edeceğiz.

 

Join the discussion