Açılacak Meslek Yüksekokullarıyla Selçuk,Her Alanda Sıçrama Yapacak

Açılacak Meslek Yüksekokullarıyla Selçuk,Her Alanda Sıçrama Yapacak

AK Parti İzmir Milletvekili Prof Dr Mehmet Tekelioğlu, açılacak meslek yüksekokullarıyla Selçuk’un her alanda sıçrama yapacağını söyledi.

Ülkemizin önemli Tarım ve Turizm merkezlerinden biri olan Selçuk, başarısını eğitim alanında da sürdürecek. Dokuz Eylül Üniversitesi Senatosu Selçuk’a iki meslek yüksekokulu açma kararı aldı. Bu yönde ciddi girişimler, hazırlıklar ve beklentiler vardı. Çalışmalar sonuç verdi ve Selçuk’ta iki meslek yüksekokulu kurulması çalışmaları fiilen başladı.

Alınan kararı sevinçle karşılayan, aralarında AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ve yöneticilerinin de olduğu bir grup, memnuniyetlerini AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Tekelioğlu ile paylaştı. Milletvekili olmasının yanında dekanlık ve akademisyenlik geçmişi de olan Tekelioğlu, Selçuk’un yüksekokula kavuşması için, baştan beri yoğun çaba göstermekteydi.

Yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür edenlere “İlçemize hayırlı olsun” diyen Tekelioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Senatonun son derece isabetli olan kararı hepimizi memnun etmiştir. Selçuk, taşıdığı tarım ve turizm potansiyeline, eğitimi de katarak tam bir sıçrama yapacaktır. Selçuk’un gerçekten meslek yüksekokullarına ihtiyacı vardı. Bunu hak etmekteydi. Hep birlikte çalışarak bu sonucu elde ettik. Selçuk birlikte hareket etmenin mükâfatını görmüş oldu. Kurulacak yüksekokulların ilçemize büyük, olumlu katkıları olacaktır. Selçuk her alanda hareketlenecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dokuz Eylül Üniversitesi yönetimine ayrıca teşekkür borçluyuz.” dedi.

Join the discussion