Tekelioğlu İzmir’deki Mardinlilere Hedeflerini Anlattı

Tekelioğlu İzmir’deki Mardinlilere Hedeflerini Anlattı

AK Parti İzmir Milletvekili ve 1. bölge milletvekili adayı Prof. Dr. Mehmet Tekelioğlu, iktidar olarak hedeflerinin 2023 Türkiye’sini inşa etmek olduğunu söyledi.

Bu tarihe kadar enflasyonu ve faizi kalıcı biçimde tek haneli rakamlara indireceklerini söyleyen Tekelioğlu, Cumhuriyetin 100. yılında, ihracatın 500 milyar dolara ulaştığı, 82 milyon nüfuslu Türkiye’nin kişi başı millî gelirinin 25 bin dolara çıkması hayaliyle çalıştıklarını, Türkiye’nin dünyanın ilk 10 ekonomisi arasında yer alacağını kaydetti.

İzmir’deki seçim çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Tekelioğlu, Mardinliler Derneği’ni, İzmir Sivil Toplum Örgütleri Platformu (İSTOP) Başkanı Mehmet Aydoğan’ı ve Konak ilçesine bağlı Atilla mahallesindeki esnafı ziyaret etti.

İktidarları döneminde adalet, ekonomi, eğitim, sağlık ve ulaşım başta olmak üzere birçok alanda yaptıkları icraatlarla toplumda köklü bir dönüşüm gerçekleştirdiklerini ifade eden Prof. Dr. Tekelioğlu, “Ülkemizin milli gelirini dört kat artırarak dünyanın 17’nci, Avrupa’nın 6’ncı büyük ekonomisi yaptık.” dedi.

Mardinliler Derneği’nde düzenlenen toplantıda da konuşan Prof. Dr. Mehmet Tekelioğlu, AK Parti’nin tüm ülkeyi kucaklayan bir parti olduğunu anlattı. Ülkenin doğusunda insan haklarına yaraşır bir hizmet sunmak olduğunu kaydeden Tekelioğlu, açılım politikalarıyla refah ve özgürlüğü getirdiklerini açıkladı. Tekelioğlu, huzur ortamının devam etmesi için ekonomik gelişmeleri hızlanacaklarını, bölgenin ihtiyaçlarını ivedi şekilde çözeceklerini vurguladı. Daha sonra Konak ilçesine bağlı Atilla mahallesinde ev ziyaretleri yapan Tekelioğlu vatandaşların sorunlarını dinledi.

Join the discussion