Türkiye’yi Yönetmek Toplumun Bütün Dinamikleri İle Hareket Edebilmek Demektir

Türkiye’yi Yönetmek Toplumun Bütün Dinamikleri İle Hareket Edebilmek Demektir

İzmir 1. bölge milletvekili Prof. Dr. Mehmet S. Tekelioğlu AK Parti Tarafından düzenlenen öğle yemeğine katıldı. Yemekte Devlet Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış, STKlar ve muhtarlar da davet edilmişti

Prof. Dr. Mehmet S. Tekelioğlu davetli olan Muhtarlar ve STK yöneticilerine yönelik konuşmasında şunları dille getirdi.”Türkiye’yi yönetmek toplumun bütün dinamikleri ile hareket edebilmek demektir. Bu yöneyim olayını sizlerle birlikte gerçekleştiriyoruz ve sosyal adaleti sizlerin kanalıyla ülkeye adaletli şekilde dağılmasına yardımcı oluyorsunuz. STK’lar ve Muhtarlarımız kolektif aklımızın ana unsurudur. Bu unsurları dikkate alarak yaptığımız plan, projelerde karşılıklı fikir alışverişinde bulunursak vatandaşlarımıza daha sağlıklı bir hizmet götürmüş oluruz. Bu örgütlerden çıkan projeler bizler tarafından dikkate alınarak üzerinde her türlü çalışma yaparak yapmaya çalışıyoruz. Yaptığımız yasalarda da ülkemizin kılcal damarları olan bu örgütlerin sesini dinleyerek şekillendiriyoruz. Bizim İzmir için düşündüğümüz projeler afakî ve hesaba kitaba dayanmayan projeler değildir. Daha önce biz bu çalışmaları yaptık ve bu çalışmalar bizim teminatımızdır” dedi.

Buca da yatığı stant çalışması ile halkla buluşan Prof. Dr. Mehmet S. Tekelioğlu partiye yeni katılım gösteren vatandaşlara rozet taktı. Bucalılara karanfil de dağıtan Prof. Dr. Mehmet S. Tekelioğlu tartışılan sorulara ayak üstü cevap verdi.

Join the discussion