6. Geleneksel Kayserililer Brunch’nda Dostlarla Biraraya Geldik

6. Geleneksel Kayserililer Brunch’nda Dostlarla Biraraya Geldik

10 Haziran Pazar günü İzmir’in Kayserilileri İstanbul’da kuşluk yemeğine davet ettiler. . Kongreyi bitirdik madem dedim, gidip hem biraz yaprak sarması yerim hem bizim Ali Ekrem’le hasret gideririz diye düşündüm. Gittim bana protokol masasında yer ayırmışlar. Bu ne dedim içimden. Hemen İzmir dernek başkanı Mehmet Uçak’ı aradım. Sağolsun beni masalarina aldılar. Emirgan korusundaki Beyaz Köşkün bahcesii doldu taştı. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül de gelince vakit tamam oldu. Pek çok eski dostu gördüm. İsimlerle simalari bir araya getirmekte ara sıra zorlandım. Eh bu arada güzel fotoğraflar da çıktı ortaya. İste Halit Tunc’un objektifinden bir resim. Ayaktakiler, sagdan: Serdar Satoglu, Mehmet Uçak, Alim Bezircilioglu, Hulusi Satoglu, Sarp Yalcinkaya, DervişBey, Orhan Cebeci, Mustafa Bey. Oturanlar, sagdan: Bahattin Cebeci, Mehmet Tekelioglu, Şükrü Karatepe, Rıfat Besceli. Hepsi bu kadar değil tabii, bu kareye ancak bu kafar sığdı.
 
Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’ün katılımıyla gerçekleşen 6. Geleneksel Kayserililer Brunch’ında Şükrü Karatepe, Bahaettin Cebeci, Orhan Cebeci, İrfan Besceli, Ö.Halim Bezircilioğlu, Hulusi Satoğlu, Hayati Eröz, Serdar Satoğlu, Sarp Yalçınkaya ve Mustafa Özbay ve KİYAD Yönetim Kurulu Üyesi Derviş Doğan ile birlikte..
 
Melikgazi Belediye Başkanı Menduh Büyükkılıç, Kayseri Milletvekilimiz Pelin Gündeş Balkır ve Şükrü Karatepe ile birlikte masada “Kayserili” Dergisi..
Join the discussion